2015. június 17., szerda

Mindenható Isten, Te Aki mindenek felett uralkodsz, Te Aki a királyok királya vagy,  lehajoltál hozzánk, bűnös emberekhez, hogy megszabadíts minket az örök kárhozatból.  Uram és Istenem a Te szárnyaid oltalma alá helyezem a családom, szeretteim, és saját sorsom, életem.
Köszönöm az el nem múló szeretetedet, gondviselésed, oltalmad, szabadításod, hűségedet. Uram és Istenem, megvallom, hogy minden amim és akim van Tőled van. Köszönöm, köszönöm, köszönöm! 
Köszönöm, hogy Hozzád tartozhatok  Jézus Krisztus által, az Ő kereszthalála által, a Ő kiontott vére által, és ezen a szent véren keresztül látsz engem, mint szeretett és elválasztott, megszentelt gyermekedet.
Köszönöm, hogy van békességem, örömöm, egészségem,  Jézus Krisztusba vetett hit által.
Hálaadással emelem fel Hozzád szívemet és kezeimet, köszönöm, hogy a Te ígéreteid beteljesednek: 


"Áldott lesz a te méhednek gyümölcse és a te földednek gyümölcse, és a te barmodnak gyümölcse, a te teheneidnek fajzása és a te juhaidnak ellése.
Áldott lesz a te kosarad és a te sütő tekenőd.
Áldott leszesz bejöttödben, és áldott leszesz kimentedben.
Az Úr megszalasztja előtted a te ellenségeidet, a kik reád támadnak; egy úton jőnek ki reád, és hét úton futnak előled.

Áldást parancsol melléd az Úr a te csűreidben és mindenben, a mire ráteszed kezedet; és megáld téged azon a földön, a melyet az Úr, a te Istened ád néked.
Az Úr felkészít téged magának szent néppé, a miképpen megesküdt.


Erős vagyok Krisztusban,  mert nem a félelemnek szellemét adta nekem az Isten; hanem erőnek és szeretetnek és józanságnak Szellemét,  és mert Isten az, aki megerősít és megken. Ő pecsételt el engem, és adta a Szellem zálogát az én szívembe.  (2 Kor.1,21-22; 2 Tim.1,7)

ÉN NEM PRÓBÁLOK ÁLARC MÖGÉ BÚJNI ÉS ELREJTENI,,,,, AZT AKI VAGYOK,,,,, AKIVÉ ISTEN FORMÁLT.
 NEM FÉLEK MÁSHOGY GONDOLKODNI, CSELEKEDNI ÉS TENNI, MINT AHOGY AZT A TÖMEG ELVÁRJA TŐLEM.  "SZOKÁSOS DOLGOKAT" SAJÁT SZÍNEKKEL KISZÍNEZNI  EGYÉNIVÉ TENNI.,,,, NEM SIMULOK BELE LÁTSZAT SEMMIJÉBE!!! 
VALÓDI ÖRÖMÖM  ABBAN LELEM, HA ÉRZEM LELKEMBEN ISTEN MOSOLYÁT,,,,,, AMIKOR GYÖNYÖRKÖDIK BENNEM. 




"Szabad vagyok, mert az Úr Jézus kiszabadított e jelenvaló gonosz világból; a sátán – az ellenség – kezéből. (Gal. 1,4) (Zsolt 107,2)