2015. március 27., péntek







 "Isten örök hatalma és isteni természete ugyan emberi szemmel nem látható, de mégis világosan érzékelhető és megérthető, mert a világ teremtése óta mindenki láthatja és tanulmányozhatja Isten teremtményeit. Így tehát nincs mentség azok számára,  akik felismerték Istent, de mégsem tisztelték őt Istenként, sem nem adtak hálát neki. Ezért gondolkodásuk értelmetlen lett, és ostoba szívük egyre jobban elsötétült.  Bár magukat bölcseknek tartják, bolondok lettek.  Az örökké élő Isten dicsőségét elhagyták, és helyette bálványokat imádtak, amelyek halandó emberekre, madarakra, négylábú állatokra és hüllőkre hasonlítottak."
 Mivel Istent nem tartották méltónak arra, hogy ismeretét megőrizzék, ezért Isten is magukra hagyta őket. Engedte, hogy megromlott gondolkodásuk szerint olyan dolgokat tegyenek, amelyeket nem lenne szabad.  Mindenféle igazságtalanság, gonoszság, kapzsiság és rosszakarat tölti be őket. Tele vannak irigységgel, gyilkos szándékkal, veszekedéssel, alattomossággal, mindig rosszat gondolnak a másikról,  pletykálnak és vádaskodnak, Istent gyűlölik, gúnyolódnak, erőszakosak, dicsekvők, gonosz dolgokat találnak ki, szüleik iránt engedetlenek,  ostobák, nem tartják meg ígéreteiket, szeretet nélkül és könyörtelenül bánnak az emberekkel.  Jól ismerik Isten igazságos törvényét, és tudják, hogy akik ilyen dolgokat tesznek, méltók a halálra. Mégis folytatják ezeket a gonosz dolgokat, sőt helyeslésükkel bátorítják azokat, akik hasonlóan élnek."

URAM ISTENEM! 
KÉRLEK SEGÍTS, HOGY ÚGY ÉLJEK ÉS JÁRJAK EZEN A FÖLDÖN, HOGY MÉLTÓ LEHESSEK ARRA, HOGY AZ ÖRÖKKÉ VALÓSÁGBAN, ÖRÖK ÜDVÖSSÉGEM ÉS ÖRÖK ÉLETEM LEGYEN OTT,  AHOL TE VAGY A MENNYORSZÁGBAN, ÉS EGYÜTT DICSŐÍTHESSELEK TÉGED A SZENTEK SEREGÉVEL, A TE DICSŐ FÉNYEDBEN. ÁMEN!


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése